Logo Home DEF.png
_MG_7712retoc.jpg
DSC_0028retoc.jpg
Logo Home DEF.png

Introduccio


SCROLL DOWN

Introduccio


Richi Talent és una iniciativa de la Richi Foundation que compta amb la participació de MISTI Spain (MIT International Science & Technology Initiatives) l'objectiu de la qual és identificar, incentivar i donar suport a les joves promeses que, en el futur i des de diferents àmbits de les ciències, les humanitats i les arts, seran peces fonamentals en el progrés de tot un país.

 

Richi Talent vol despertar la vocació dels estudiants de Batxillerat amb més talent mitjançant la celebració d'un certamen anual. La iniciativa es divideix en dues fases amb l'objectiu de resoldre, mitjançant el desenvolupament d'un treball de recerca, un repte temàtic proposat per empreses i institucions de prestigi internacional.

A més, tots els centres educatius participants rebran a un estudiant d'alta qualificació del prestigiós MIT mitjançant el seu programa MISTI Spain al gener de 2018 per impartir classes d'STEM en anglès.

 

REPTES


Durant les pròximes setmanes publicarem els reptes de les empreses i institucions de prestigi. Els participants hauran d'escollir un per a la seva proposta de treball de recerca.

_MG_7712retoc.jpg

Fases


Fases


FASE TALENT


Participen tots els alumnes de Primer de Batxillerat dels centres que s'hagin inscrit al certamen.

Cada alumne haurà d'escollir un repte temàtic per presentar una proposta de treball de recerca.

S'organitza una xerrada a cada centre inscrit a càrrec d'un expert per fixar el procediment d'elaboració de la proposta de projecte.

Els centres educatius seleccionen les 12 millors propostes que participaran a Richi Talent mitjançant eliminatòries internes.

 

L'organització de Richi Talent premiarà
a 3 alumnes de cada centre educatiu.

 

FASE Excel·lència


 

Podran participar tots els alumnes que estiguin cursant Segon de Batxillerat i hagin guanyat el Premi Talent. Competeixen presentant el treball de recerca acabat.

 
 

L'organització de Richi Talent premiarà
als 5 guanyadors absoluts del certamen.

 

MECÀNICA


CERIMÒNIA D'ENTREGA DE PREMIS


El pròxim esdeveniment corresponent a aquesta Segona Edició de Richi Talent tindrà lloc al maig del 2017 a Barcelona, coincidint amb una jornada de conferències amb ponents reconeguts per la seva trajectòria de talent i d'excel·lència.

 

Dóna un cop d'ull a les nostres edicions anteriors:

DSC_0028retoc.jpg

Informació


Informació


COL·LABORA